Om

                                      Hej!

Mitt namn är Elisabeth Jadestrand. Jag bor i ett hus med mina två barn och hundar i Hagviken i utkanten av Bålsta.

Jag har skapat mig det liv jag bara drömde om för några år sedan! Lyxen att bo med både skog, åkrar och Mälarstränder i närområdet och att ha hundar att promenera med i all den vackra naturen under dagtid! Det är livskvalitet för mig! Och att finnas där för barnen innan och efter skolan känns underbart!

Jag startade mitt företag 2010 efter att ha jobbat som undersköterska och förskollärare i många år. Jag hade gått ut friskvårdskonsultutbildningen på Axelsons dagen innan och började massera hemma i vardagsrummet.

2012 fick jag möjligheten att hyra ett stort, fint rum och när jag blev visad affärsmöjligheten i juni 2013 såg jag att det var ett tillfälle till merförsäljning och att skona mina fingrar genom att bygga upp en lönsam business vid sidan om massagen.

Fr.o.m. januari 2014 har jag bara jobbat med mitt egna företag, Värna hälsa och friskvård.

Friheten det innebär att vara egenföretagare, att styra sin arbetstid kring barnen och hundarna, att kunna finnas där för dem som ensamstående med barn på heltid är obetalbart! Och jag har fått vänner för livet, spännande utbildningar och har gått på roliga event och fester! Den personliga utvecklingen man får i att vara teamledare och jobba för att få sitt drömliv är enorm! Det är inte alltid en dans på rosor, det kräver strukturerat arbete, tålamod och envishet. Men det är såå värt det när man når sina mål!

Det finns som sagt många fördelar att jobba för att nå sitt drömliv. Vad skulle en extra inkomst ge dig? Vad är viktigt för dig? Kanske unna dig lite vardagslyx? Gå ner i tid? Starta en ny karriär? Möjligheterna är obegränsade och bara du bestämmer hur ditt liv ska se ut!

Jag drivs av att hjälpa andra att må bättre! Det gäller allt från att lösa muskelknutor, ge tips om kost, träning och produkter för att må bra och se bra ut till att att jobba tillsammans för en guldkant på vardagen eller en helt ny karriär och livsstil!

Vad kan jag göra för just dig?

Hör av dig så tar vi en fika!