Jobba med mig

Drömmer du om en förändring?

Vill du att ditt liv ska se annorlunda ut?

Är du positiv, driven och nyfiken?

Vill du jobba platsoberoende och ha möjlighet att jobba i 170 länder?

Vill du vara din egen chef under trygga former och skapa dig ett liv med friheten det innebär att få bestämma själv?

Vill du ha en extrainkomst eller en ny karriär?

                             Då har du kommit rätt!

Jag erbjuder dig kostnadsfri utbildning och coachning så att du kan skapa ditt drömliv utifrån dina förutsättningar och ambitioner!


Jag startade mitt företag som massör 2010 hemma i vardagsrummet.

2012 fick jag möjlighet att hyra ett stort fint rum. När jag blev visad affärsmöjligheten i juni 2013 såg jag ett tillfälle till merförsäljning då jag använder produkterna i min behandling. Jag såg också möjligheten att skona mina fingrar genom att bygga en lönsam business vid sidan om massagen.

Fr.o.m. januari-14 har jag bara jobbat med mitt företag, Värna hälsa och friskvård.

Friheten det innebär att vara egenföretagare. Att styra sin arbetstid kring barnen och hundarna. Att kunna finnas där som ensamstående med barn på heltid är obetalbart! Jag har även fått vänner för livet, spännande utbildningar och har gått på roliga event och fester! Den personliga utvecklingen man får av att bygga ett team och vara teamledare och jobba för sitt drömliv är enorm! Det är inte alltid en dans på rosor. Det krävs strukturerat arbete, tålamod och envishet. Men det är såå värt det när man får hjälpa andra till framgång och därigenom når sina mål!

Det finns som sagt många fördelar med att jobba för att nå sitt drömliv. Vad skulle en extra inkomst ge dig? Vad är viktigt för dig? Kanske unna dig lite vardagslyx? Kunna bidra till välgörenhet? Gå ner i tid? Starta en ny karriär? Möjligheterna är obegränsade och bara du bestämmer hur ditt liv ska se ut!

Jag drivs av att hjälpa andra att må bättre! Det gäller allt från att lösa muskelknutor, ge tips om kost, träning och produkter (för att må bra och se bra ut ) till att jobba tillsammans för en guldkant på vardagen eller en helt ny karriär och livsstil!

Vad kan jag göra för just dig?

Hör av dig så tar vi en fika!
    Kontakta mig